Ακυρώνεται το φετινό Ejekt Festival

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ακυρώνεται το Ejekt Festival, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 26 Ιουνίου.

Οι μόνοι καλλιτέχνες που είχε ανακοινωθεί ότι θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ ήταν οι θρυλικοί Red Hot Chili Peppers, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχουν και στο περσινό φεστιβάλ, το οποίο τελικά ακυρώθηκε. Δυστυχώς, ούτε φέτος θα καταφέρουμε να τους απολαύσουμε.

Ο λόγος και της φετινής ακύρωσης, όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση του φεστιβάλ, δεν είναι άλλος παρά την πανδημία.

Το φεστιβάλ, ωστόσο, ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για το 2022 με τις νέες ημερομηνίες να ανακοινώνονται σύντομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του φεστιβάλ.

«Αγαπητοί φίλοι του EJEKT,

Δυστυχώς βρισκόμαστε στη πολύ δυσάρεστη θέση να προχωρήσουμε στην ακύρωση του EJEKT Festival για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά .

Με γνώμονα την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων, επί μήνες δουλεύαμε διάφορα πλάνα και προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις.

Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να πραγματοποιηθεί φέτος το φεστιβάλ. Όμως, ο κόπος και οι ελπίδες μας καταλήγουν ξανά στον κάδο των αχρήστων, εξαιτίας της πρωτοφανούς κατάστασης που ζούμε από την πανδημία του Covid-19.

Είμαστε συντετριμμένοι, όπως σίγουρα είστε και εσείς.

Μας λείπουν τόσο πολύ οι συναυλίες, μας λείπετε τόσο πολύ εσείς.

Όσο και να μην μας αρέσει όμως, πλέον το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε παρακάτω. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες του EJEKT για το 2022.

Για τους κατόχους εισιτηρίων, όσοι από εσάς θα θέλετε να κρατήσετε το εισιτήριό σας για τις νέες ημερομηνίες του 2022, θα μπορείτε να το κάνετε.

Όσοι δεν θα θέλετε να κρατήσετε το εισιτήριό σας, από την 7η Ιουνίου 2021 θα μπορείτε προχωρήσετε σε αντικατάσταση του εισιτηρίου σας με voucher ισόποσης αξίας μέσω των επίσημων πωλητών μας (viva.gr, public.gr).

Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις επιλογές σας.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την κατανόηση σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση.

Η ευχή μας είναι να τελειώσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης και να μπορέσουμε να κάνουμε το EJEKT 2022 αυτό που του αξίζει: το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας και το μεγαλύτερο πάρτυ της ζωής μας.

Μείνετε ασφαλείς και φροντίστε τους δικούς σας.

Σκεφτείτε θετικά και υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον.

Η οικογένεια του EJEKT»


https://www.ticketswe.gr/egkrithike-to-proto-ydatino-pedio-sti-chalkidiki/

The post Ακυρώνεται το φετινό Ejekt Festival appeared first on TravelEstate.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>