Αυτή η χώρα θα διπλασιάσει τα αεροπορικά της ταξίδια σε δέκα χρόνια

Αυτή η χώρα θα διπλασιάσει τα αεροπορικά της ταξίδια σε δέκα χρόνια

Έντονη ανάπτυξη στην αεροπορική κίνηση της Ινδίας την επόμενη δεκαετία προβλέπει η αεροπορική εταιρεία Boeing. Κύριος λόγος είναι η αναπτυσσόμενης οικονομίας της χώρας.
Παράλληλα, η ανάπτυξη της διευρυμένης μεσαίας τάξης  τροφοδοτεί  τη ζήτηση για περισσότερα από 2.200 νέα αεροσκάφη τα επόμενα 20 χρόνια.
Η Boeing μοιράστηκε τις προβλέψεις της στην Ινδία ως μέρος της ετήσιας εμπορικής προοπτικής της αγοράς.
Σημειώνεται ότι η εγχώρια κυκλοφορία επιβατών της χώρας ανακάμπτει ταχύτερα από ό, τι στις περισσότερες  χώρες και περιοχές.
Μάλιστα πρόσφατα έφτασε το 76% των επιπέδων πριν από την πανδημία.
Η αγορά επιβατών της Ινδίας είναι η τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο. Η οικονομία της προβλέπεται να αυξηθεί στο 5% ετησίως κατά την περίοδο πρόβλεψης, το υψηλότερο από οποιαδήποτε αναδυόμενη αγορά.

Η κυκλοφορία επιβατών της χώρας προβλέπεται να ξεπεράσει την παγκόσμια ανάπτυξη, διπλασιασμένη από τα επίπεδα πριν από την πανδημία έως το 2030.
Η αύξηση των αεροπορικών φορτίων της Ινδίας αναμένεται να φτάσει κατά μέσο όρο 6,3% ετησίως τα επόμενα 20 χρόνια.
Η πρωτοβουλία «Make in India» αναμένεται να στηρίξει την αύξηση του παγκόσμιου μέσου όρου της κυκλοφορίας φορτίου στην εγχώρια αγορά της Ινδίας.
Θέσεις εργασίας
Η βιομηχανία πολιτικής αεροπορίας της Ινδίας θα απαιτήσει περίπου 90.000 νέους πιλότους, τεχνικούς και προσωπικό πληρώματος θαλάμου επιβατών κατά τη διάρκεια της 20ετούς περιόδου πρόβλεψης.

Source: tourismtoday.gr

Original article: Αυτή η χώρα θα διπλασιάσει τα αεροπορικά της ταξίδια σε δέκα χρόνια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>