Ισπανία – Αena: Oι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων θα συνεχίσουν να είναι χαμηλές έως το 2026

Oι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων θα συνεχίσουν να είναι χαμηλέςΙσπανία – Αena: Oι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων θα συνεχίσουν να είναι χαμηλές έως το 2026

H κρατική εταιρεία διαχείρισης αεροδρομίων Aena στην Ισπανία θεωρεί ότι η κίνηση στα αεροδρόμια θα επανέλθει στο κανονικό το τρέχον καλοκαίρι και προβλέπει ότι οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων θα συνεχίσουν να είναι χαμηλές έως το 2026.
Από την πλευρά της η Iberia υπολογίζει τα έσοδα του φετινού καλοκαιριού μειωμένα κατά 30%, σε σχέση με το 2019, ενώ ανακοίνωσε τα νέα δρομολόγια για αυτή τη περίοδο, τα οποία είναι κατά 58% μειωμένα σε χωρητικότητα.
H Ryanair και η Air Europa έχουν οφειλές ύψους 100 εκατ. ευρώ, σε ταξιδιωτικά πρακτορεία, ενώ παράλληλα έχουν κατά μέσο όρο 52% απώλεια θέσεων εργασίας και κατά 80% μείωση της δραστηριότητάς τους στην Ισπανία.
Στο μεταξύ, η εταιρία διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων, Azora, πραγματοποίησε την πρώτη επένδυσή της στην Ισπανία, αγοράζοντας, έναντι 680 εκατ. ευρώ, το κατάλυμα Arenas Resort Giverola στη Χιρόνα, ενώ πρόκειται να επενδύσει 40 εκατ. για την ανακαίνιση του.
Source: tornosnews.gr

Original article: Ισπανία – Αena: Oι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων θα συνεχίσουν να είναι χαμηλές έως το 2026.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>