Σκιάθος: Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο 182 κλινών της εταιρείας ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΥ Α.Ε.

Σκιάθος: Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο 182 κλινών της εταιρείας ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΥ Α.Ε.

Η αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας ενέκρινε τους  περιβαλλοντικούς όρους για την λειτουργία ξενοδοχείου κλασικού τύπου 5 αστέρων δυναμικότητας 182 κλινών, στη θέση Βασιλιάς στην Σκιάθο από την εταιρεία ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΥ Α.Ε.
Είχε προηγηθεί θετική γνωμοδότηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου από τον Δήμο Σκιάθου.
Σύμφωνα με την απόφαση το ξενοδοχείο σε έκταση 22.646,90 τ.μ. θα λειτουργεί εποχικά τους μήνες Μάιο έως Σεπτέμβριο και θα περιλαμβάνει χώρους διαμονής, κοινόχρηστους χώρους υποδοχής, εστίασης και αναψυχής, εστιατόριο, μπαρ, κοινόχρηστες και ιδιωτικές πισίνες, χώρους υγιεινής, βοηθητικούς χώρους, χώρους πρασίνου, καθώς και χώρους στάθμευσης, ενώ η πρόσβαση στη μονάδα θα πραγματοποιείται από την Επαρχιακή Οδό Σκιάθου – Κουκουναριών μέσω υφιστάμενου αδειοδοτημένου κόμβου.

Για την κάλυψη των υδατικών αναγκών της δραστηριότητας του θέματος (υδρευτικές, αρδευτικές και πλήρωση κολυμβητικών δεξαμενών), το ξενοδοχείο δύναται να τροφοδοτείται με την απαιτούμενη ποσότητα νερού μέσω υδροφόρων από το δίκτυο της ΔΕΥΑΣ και μέσω μιας νόμιμης υφιστάμενης γεώτρησης. Η γεώτρηση θα τροφοδοτεί κατά προτεραιότητα το νέο ξενοδοχείο που προγραμματίζει να κατασκευάσει η εταιρεία.

Εφόσον θα υπάρχει πλεόνασμα νερού, η γεώτρηση θα δύναται να τροφοδοτεί συμπληρωματικά με νερό και το υφιστάμενο ξενοδοχείο.
Source: tornosnews.gr

Original article: Σκιάθος: Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο 182 κλινών της εταιρείας ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΥ Α.Ε..

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>